Diversos estudis han demostrat els beneficis terapèutics significatius en els tractaments amb probiòtics. El consum de Quefir redueix l'ànsia per menjar aliments ensucrats. Diversos estudis demostren que les persones que desitgen xocolata o llaminadures ensucrades tenen una composició bacteriana diferent a les que no pateixen aquesta ànsia.
El proper dimarts, dia 7 de novembre, a les 19h, la mestressa del restaurant escaldenc la Vita e Vegan, Meritxell Gonzàlez, impartirà un taller sobre com fer Quèfir, amb una particularitat, que s’elabora sense lactosa.

El seu efecte en l'organisme és molt beneficiós, ja que millora la salut potenciant el sistema immunològic, el digestiu, t'ajuda a eliminar tot el que no necessites, i tot això en conjunt fa que si el teu cos funciona millor i elimina el que li sobra, pot regular-se i eliminar més fàcilment els greixos i elements de deixalla que li sobren en comptes d'acumular-los en el nostre organisme.

Parlen al vídeo:MERITXELL GONZÁLEZ, LA VITA E VEGAN

El Pirineu avui