Els dos equips catalans de la competició estatal d'hoquei gel lluitaran aquest dissabte per la tercera posició provisional de la lliga a la pista del poliesportiu de Puigcerdà. Després de guanyar al Jaca, els ceretans s'enfrontaran al FB Barcelona en un partit important per enfilar posicions i seguir aspirant a entrar a les semifinals de la copa del rei i als play off. Els de Barcelona han jugat un partit menys que els de Puigcerdà i es podrien permetre una derrota que encara dependrien d'ells mateixos per quedar en aquesta posició. Però els grocs i negres busquen si o sí la victòria.

En el partit de la primera volta jugat a la capital catalana, el FC Barcelona es va mostrar més regular i va guanyar per un resultat de 3 a 2. L'equip de Barnola no es pot refiar d'un equip molt regular, sòlid i efectiu en les superioritats i amb jugadors molt talentosos en les seves files, com els suecs Wallmark i Booström, l'americà Gardner o els joves talents estatals, Oriol Rubio, Marcus Fajardo, i Iñigo Gainza.

Les baixes locals per aquest derbi seran 4: Almendros, Leon Tona i Uri Paul per lesió i Piñar per sanció. La resta de la plantilla estarà disponible i segurament Barnola repetirà les línies que tan bon resultat van donar a Jaca.

A la part baixa de la classificació provisional hi ha tres equips força igualats en punts: el FC Barcelona és tercer i el SAD Majadahonda quart amb 6 punts. El CG Puigcerdà de moment és cinquè amb 4 punts.

Des del club fan una crida a l'afició perquè aquest dissabte a les 22h vagi a la pista de gel a animar el seu equip en un partit i tan important.

El Pirineu avui