L'ajuntament de Tremp prepara una nova edició de la fira del codony. Enguany el tret de sortida de la fira el farà el Toni Massanés, gastrònom i director de la Fundació Alícia. El nexe comú de la fira serà present a totes les parades i productes.

Una setantena d'estands de productors agroalimentaris i comerços locals decorats amb el fruit ompliran la plaça Capdevila. Dins de les activitats de la fira, es seguirà amb el concurs d'allioli de codony, l'esmorzar popular i la campanya de restauració Cuina de Fira.

Des de les escoles, s'ha organitzat diferents tallers per implicar-se amb la fira i donar a conèixer el codony entre els infants.

La fira es completarà amb diverses propostes culturals, entre les quals es destaca l'espectacle de dansa “Sin baile no hay paraiso” de Pere Faura, el dissabte al vespre a l'Espai Cultural La Lira.

Parlen al vídeo: ANNA RITZ, REGIDORA FIRES

El Pirineu avui