La capital de la Vall de Barravés està de fira, enguany la fira de tot sants s'ha allargat dos dies per aprofitar el festiu del dia 01 de novembre, tot i això el dia fort de la fira segueix sent el dia 02.

La gran majoria de taller i activitats que s'han realitzat en el marc de la fira s'han enfocat als més petits. El recinte firal ha comptat amb unes 50 parades d'artesania i agroalimentàries de la zona, des de l'ajuntament es vol potenciar el consum dels productes locals.

Enguany la fira ha acollit un total de 39 corrals, un 10% més que l'any anterior. Dels 39 corrals , 22 de boví i 17 d'equí. Els visitants de la fira han pogut veure exemplars de cavall pirinenc i hispano-bretó i vaca bruna i parda alpina, a més s'ha destinat un petit espai amb exemplars d'ovella xisqueta.

Es compta que al llarg de la jornada han passat per la fira unes 2.500 persones.

Parlen al vídeo: MARIA JOSÉ ERTA, ALCALDESSA DE VILALLER

El Pirineu avui