Ferrocarrils de la Generalitat ha decidit suspendre la primera Jornada d'Economia de Muntanya que s'havia de celebrar el proper 10 de novembre a l’Hotel Muntanya de Prullans. Segons Ferrocarrils la situació política que travessa el país fa que aquest no sigui el millor moment per celebrar la jornada de manera que aquesta es podria celebrar més endavant, tot i que encara no se sap quan.

La Jornada d'Economia de Muntanya tenia l'objectiu d'impulsar la innovació i l’emprenedoria sostenible a les estacions d’esquí, tot mantenint un equilibri entre factors claus com són la societat, el turisme, la sostenibilitat, la natura, l’esport i l’economia, fent veure a possibles inversors privats que les estacions de muntanya del Grup Ferrocarrils, inclosa La Molina, són un bon lloc per invertir.
A més, Ferrocarrils també preveia la presentació dels Plans de viabilitat a les seves cinc estacions del Grup FGC (La Molina, Vall de Núria, Vallter, Espot i Port Ainé) i de l’estudi sobre el seu impacte econòmic.

El Pirineu avui