L'estació d'esquí de Boi taüll ja està preparada per rebre els primers esquiadors al pont de desembre, això si el temps acompanya i es compleixen les previsions de neu de cara a l'inici de la setmana que ve. Ofereix 45 quilometres de pistes i importants novetats. Entre elles dos circuits fora pista amb servei de bus, i en el cas dels forfaits la possibilitat de comprar-ne per dos dies que no hauran de se forçosament consecutius.
Boi traüll aposta pel public familair. De fet és la imatge de la campanya d'aquetsa temporada a punt de començar. Un segon grup serien els escolars, que conformen bona part dels clients de dilluns a divendres. Per a tots ells, però t,abé pèr a tot tipus d'esquiadors, l'estació ofereix importants novetats. Algunes novedoses com es el cas dels forfaits

Una altra novetat és l'oferta de dos itineraris fora de pistes amb desnivell de fins a mil metres. per a esquiadors experimentats

Boi Taull, doncs ja estat preparada amb 45 quilometres de pistes, 205 canons de neu artificial, 11 remuntadors i un pàrquing per a 1.500 cotxes. Esperen superar les xifres de l'any passat quan es van vendre143.000 dies d'esquí

Parlen al vídeo: MARTÍ RAFEL, DIRECTOR GENERAL NOZAR HOTELS & RESORTS

El Pirineu avui