El Premi Ara Jove Periodista incorpora, en la seva quarta edició, una novetat interessant: s'amplia fins als 25 anys. La temàtica dels reportatges és lliure i els treballs presentats es publicaran. Entre els membres del jurat hi ha RTVA.
La quarta edició del Premi Jove Periodista, que convoca l'Ara Andorra, amplia enguany la franja d'edat dels participants fins als 25 anys, amb l'objectiu d'aconseguir el màxim nombre de participació. Per aquest mateix motiu s'han avançat les dates de la convocatòria.

S'hi podran presentar estudiants de batxillerat i de formació professional i també estudiants del país de grau universitari. L'objectiu de la iniciativa és fomentar el periodisme entre els més joves. El director comercial d'Ara Andorra, Toni Corominas, ha destacat la importància de les tecnologies actuals. "Les noves tecnologies i l'evolució que té la societat probablement faran que en el futur immediat hi hagi més cultiu. Avui gairebé tots som periodistes, a través dels ginys mòbils", ha recordat.

Els interessats podran presentar els reportatges fins al 25 de gener. En l'última edició hi va haver 25 treballs.

Parlen al vídeo: TONI COROMINAS, CAP COMERCIAL ARA

El Pirineu avui