La 39a edició de la Fira d'Andorra la Vella s'ha tancat amb més transaccions que anys anteriors, la qual cosa posa de manifest que el volum de visitants ha estat superior.
Segons ha informat la consellera de Promoció Econòmica i Comercial, Mònica Codina hi ha hagut un augment de vendes a la zona de vehicles que en alguns casos creix entre "un 15% i un 20%" i també sembla que s'han incrementat les compres de forfets.

A l'estand d'Andorra la Vella s'ha aprofitat per presentar el projecte de remodelació de les avingudes Meritxell i Carlemany que pel que s'ha pogut comprovar, ha tingut molt bona acollida, en general ha agradat molt a tothom.
Un dels estands més concorreguts ha estat el de medi ambient, ja que era el punt de recollida de l'ampolla d'aigua d'Andorra.

Com no podia ser menys, l'entorn i la natura de l'Alt Urgell també ha tingut presència a la Fira

La fira d´Andorra la Vella ha sigut també un bon exemple de com ha crescut el sector de l'alimentació ecològica i de proximitat.

A la carpa de Productes artesanals d'Andorra, en 2011 eren 5 participants i actualment hi havia una dotzena, tenint en compte que aquest any no hi ha hagut presència dels vins, ja que han decidit fer part de la trobada de microproductors que es farà a Sant Julià de Lòria el tercer cap de setmana de novembre.

Parlen al vídeo: MONTSE GUERRERO, DIRECTORA SKI ANDORRA - INFORMADORA MEDI AMBIENT - JORDI DALMAU, RESPONSABLE MUNTANYÀ D'ALINYÀ - LANDRY RIBA, DIRECTOR AGRICULTURA GOVERN AND

El Pirineu avui