Els Mossos d'Esquadra de Puigcerdà investiguen un robatori sense violència que s'ha produït aquest dijous al voltant de la 1 del migdia a l'oficina del Banc Santander, situada a la plaça Cabrinetty de la capital ceretana. El lladre hauria actual a cara descoberta i en solitari i ha aprofitat un moment de distracció dels treballadors de l'entitat per saltar el taulell de recepció i agafar una quantitat de bitllets, encara per determinar. Després ha saltat de nou el taulell i ha fugit. Sembla ser que el lladre no ha adreçat cap paraula a ningú ni ha amenaçat als treballadors.

Des de l'Àrea de Comunicació dels Mossos han confirmat a aquest mitjà que s'estan investigant els fets i que es busca identificar l'autor del robatori amb l'ajuda de l'enregistrament de les càmeres de seguretat.

El Pirineu avui