La Comissió de Suport a l’Escola Catalana de la Seu d’Urgell ja ha recollit més de 10.000 signatures. Recordem que a finals de la setmana passada va iniciar una campanya, tant a change.org com de forma física en diversos establiments, per tal de defensar la qualitat i l’honestedat de l’escola catalana davant els atacs que ha rebut recentment. Només per Change.org se n’han recollit més de 9.000, però hi ha desenes de fulls de recollida de signatures repartits per la ciutat.

En aquest sentit, Motlló s’ha mostrat convençuda que, vist el gran nombre d’assignatures assolides ja, la xifra final serà molt positiva.

De moment, la Comissió seguirà recollint signatures i, quan consideri que en té suficients, les enviarà al Departament d’Ensenyament.

Parlen al vídeo: NOÈLIA MOTLLÓ, PORTAVEU COMISSIÓ SUPORT ESCOLA CATALANA

El Pirineu avui