La 39a edició de la Fira d'Andorra la Vella ha arrencat aquest divendres al matí amb expectatives màximes, ja que a la recuperació econòmica s'hi afegeix el fet que s'espera que durant el cap de setmana faci molt bon temps. Per tant, s'esperen xifres "rècord" que fins i tot puguin estar per sobre dels 65.000-70.000 visitants que s'han assolit en les darreres edicions.
A través dels 200 expositors es pot veure una mostra de les activitats que es duen a terme al país. El recinte firal és visitat no només per persones del país sinó també per molts visitants atrets pel fet que s'hi pugui comprar els forfets d'esquí.
Al voltant de l'envelat principal, ubicat al costat del Parc Central, els visitants poden gaudir de la Fira d'Associacions, el Mercat Artesanal i la Mostra de productes agrícoles i artesans d'Andorra, espais exteriors, entitats culturals, esportives i sense ànim de lucre que presenten les seves propostes i productes.
Cal destacar que a l'estand de Cadena Pirenaica es pot gaudir de ràdio en directe

Com és habitual, aquest certamen, un dels principals en l'àmbit pirinenc, mostra les noves tendències per a l'oci, l'esport i la vida sana i activa.

Parlen al vídeo: RICKY ROMERO, CAP DE PROGRAMES CADENA PIRENAICA

El Pirineu avui