El CG Puigcerdà es desplaçarà aquest dissabte a Jaca per disputar un partit que, a priori, sembla força complicat. Els ceretans hauran de jugar en una pista de grans dimensions on probablement l'equip local es farà fort i aprofitarà aquesta peculiaritat per posar les coses difícils als grocs i negres.

Tot i ser l’únic equip amb el que el CG Puigcerdà ha puntuat la primera volta, el Jaca és un equip lluitador que disposa de jugadors estrangers que desequilibren el joc i amb un conjunt de jugadors de casa molt disciplinats. El Puigcerdà, però, buscarà fora de casa la primera victòria de la temporada contra l'actual segon classificat i un dels clars favorits al títol.

El club està pendent de l'evolució de la lesió d’Àlex Jociles. Piñar per sanció i Almendros amb molèsties seran baixa. Caballero torna a l’equip tot i que ha estat un mes aturat i no tindrà el mateix ritme que la resta.

Abans de disputar la 7a jornada de la lliga, el CG Puigcerdà continua a la cinquena posició amb 1 punt, per darrere del Majadahonda i el Barça que en tenen 6. Al capdavant continua el Txuri Urdin amb 12 i el Jaca amb 11.

El Pirineu avui