El programa socioeducatiu de la Fundació ONCA ‘Música i creativitat’ amplia en aquesta tercera edició els col·lectius als quals va adreçat, ja que s’incorporen l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell i la Universitat d’Andorra i també estrena nou coordinador: Joan Hernández.

El projecte ja ha arrencat aquest mes d’octubre amb les sessions de Basket Beat per als interns del Centre Penitenciari de la Comella i joves en risc d’exclusió social.

Al gener, aquestes activitats arribaran a l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell i també s’oferiran sessions de treball a la Universitat d’Andorra, amb la metodologia Basket Beat, per als estudiants de ciències de l’educació i es faran activitats a l’hospital amb pacients de Salut Mental, pediatria i pal·liatius.

Tal com ha destacat el director artístic de la Fundació ONCA, Gerard Claret, es tracta “de posar a l’abast de tothom el fet musical” i utilitzar la música “com a eina per a la inclusió”.

Parlen al vídeo: GERARD CLARET, DIRECTOR ONCA - JOAN HERNÁNDEZ, COORDINADOR

El Pirineu avui