Durant el primer any de gestió de la línia Lleida-La Pobla per part de Ferrocarrils de la Generalitat, el nombre de viatgers ha incrementat un 202%, amb 181.824 usuaris entre els mesos de juliol de 2016 i el juliol de 2017. Tres vegades més viatgers que el període de l'any anterior.

Entre les accions que s'ha realitzat per promocionar la línia es destaca la campanya iniciada el mes de juliol d'aquest any amb l'objectiu d'incentivar els enllaços dels trens de Ferrocarrils amb els trens RENFE, AVE i AVANT. També està previst l'entrada en vigor d'uns nous horaris per optimitzar encara més el temps, reduint fins a vuit minuts els temps de viatge entre les estacions de La Pobla de Segur i Lleida.

Per millorar i ampliar l'horari de trens Ferrocarrils ha informat de la incorporació d'una tercera unitat a la flota de trens de la línia Lleida-La Pobla de Segur pressupostada amb 6 MEUR que permetrà seguir oferint el servei quan algun dels combois estigui avariat o s'hi hagi de fer manteniment.

El Pirineu avui