La Biblioteca Comtat de Cerdanya torna a organitzar un curs d'iniciació per aprendre a utilitzar els telèfons intel·ligents i les tauletes dirigit als majors de 55 anys. Durant sis dijous, el primer aquest 26 d'octubre, de 16,30 a 18h, els participants podran conèixer com manejar aquests dispositius des de zero, és a dir, com encendre i apagar-los o com fer i rebre trucades. Un cop consolidats aquests coneixements, aprendran funcions bàsiques com ara la connexió a les xarxes wifi, la instal·lació d’aplicacions o la gestió del correu.
Aquest tipus de formacions faciliten la inclusió social de les persones d'aquesta franja d'edat en la societat de la informació. A més, també es busca que aquest col·lectiu perdi la por que sovint té davant les noves tecnologies.
A més d'aquest primer dijous, el curs continuarà els dies 2, 9, 16, 23 i 30 de novembre. Tindrà lloc a la mateixa biblioteca i l'impartirà l'expert Gilbert Gutiérrez. La inscripció és gratuïta.

El Pirineu avui