La tercera edició del Workshop Ocupacional realitzada aquest dimarts a la Seu d’Urgell ha acollit un total de 405 entrevistes entre les 130 persones demandants de feina i les 16 empreses, de l’Alt Urgell, Cerdanya i Andorra, que han participat en la trobada. Les empreses participants cercaven diversos perfils professionals del món de l’hostaleria i el wellness, comerç i vendes, informàtica i tecnologies de la informació, administració i gestió d’empresa, màrqueting i altres oficis.

En aquesta trobada també s’ha comptat amb la presència de quatre corners informatius relacionats amb el món laboral on s’hi han realitzat 80 contactes. La tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Treball Fronterer de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Mireia Font, ha fet un “balanç positiu” dels resultats obtinguts en aquest tercer workshop ocupacional. Ha explicat que en aquesta trobada les empreses participants han trobat “bons perfils” entre les persones que s’hi han presentat.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL - ORIOL SALVIA, SERV. TERRIT. OCUPACIÓ LLEIDA I ALT PIRINEU

El Pirineu avui