El Doctor Music Festival s'ha associat a l'organització internacional “A Greener Festival” què promou l'organització i gestió de festivals i evdeveniments culturals de forma sostenible, reduint al màxim l'impacte mediambiental.

Per formar part dels festivals associats a l'organització, aquesta ha realitzat una auditoria del Doctor Music Festival per assegurar que compleix els codis de conducta sostenible.

Amb l'associació, el Doctor Music és el primer festival espanyol en associar-se a “A Greener Festival” i refermar la premissa en la que es basa la Reincarnation Edicion: convertir el Doctor Music en epicentre de la cultura de la sostenibilitat, l'alimentació orgànica i una estricta política de zero residus.

Com ja es va conèixer a la presentació que va realitzar el festival, el Doctor Music es defineix com un festival de tres dies i quatre nits on és promourà la pau, la música i la natura. Aquesta nova edició del 2019 ocuparà 140 hectàrees, 28 de les quals estan dedicades a la seu del festival.

El festival promourà el consum de productes de proximitat, majoriatàriament del Pallars Sobirà.

El Pirineu avui