La gastronomia del país es llueix un any més a l´Andorra a Taula, amb més d´una vintena de restaurants que, a partir del 3 de novembre, donen la possibilitat de tastar exquisideses fetes amb producte d´aquí i amb la creativitat dels xefs que donen nom a la nostra cuina.

Durant un mes, 25 restaurants ofereixen menús degustació (cinc plats, postres i beguda) per descobrir les propostes més innovadores dels xefs del país fetes, algunes, amb productes artesanals i de pagesos i ramaders d´Andorra, gràcies a la col·laboració del Ministeri d´Agricultura.

La roda de premsa de les jornades s´ha fet al Museu Carmen Thyssen Andorra, i és que els menús portaran un descompte del 25% per entrar al museu. També compten amb el suport del MoraBanc Andorra per fer una acció sorpresa l´11 de novembre Poliesportiu d´Andorra, quan tota la grada es convertirà en un gran equip de cuiners i promocionar així la nostra gastronomia allà on arriba el nostre bàsquet.

Parlen al vídeo: Miquel Canturri, propietari del Minim´s - Manel Ara, president de la Unió Hotelera d´Andorra

El Pirineu avui