La Guàrdia Civil ha intervingut 60 plantes de marihuana a Oliana i a Peramola i ha detingut a una persona per un delicte contra la salut pública. Els fets van tenir lloc el passat divendres 20 d’octubre al matí, tal com ha donat a conèixer el cos en un comunicat de premsa. Les plantes pesaven uns 16 kilos i estaven disperes i amagades en una zona boscosa entre Oliana i Peramola. Algunes estaven en testos i altres directament sembrades a terra, nutrides amb fertilitzants i regades amb un sistema de mangueres. Quan els agents del Seprona van tenir coneixement de la plantació, van localitzar-ne al presumpte responsable, un noi de 33 anys, propietari del terreny i veí de la zona. Se li atribueix un delicte contra la salut pública per cultiu de drogues tòxiques, estupefaents o psicotròpiques. Les diligències s’han entregat al jutjat de Solsona.

El Pirineu avui