La sala La Buna d’Ordino acull fins al 26 d'octubre la mostra 'Horitzons', de Ray Vüilsen.
L'autor utilitza la fotografia i la realitat virtual per fer una reflexió sobre la conservació del patrimoni natural i cultural del planeta, amb deu fotografies en format panoràmic que reflecteixen la diversitat d'ecosistemes i maneres de viure al món.

El muntatge inclou un dispositiu de realitat virtual amb ulleres i pantalla per visionar algunes de les imatges que s'exposen en 360°. Vüilsen vol portar l'espectador a una experiència immersiva que permeti la connexió entre la natura i l'ésser humà, una conciliació entre el món interior i la realitat exterior.
L'autor, que ha comptat en aquesta mostra amb el suport del comú d'Ordino i del Govern, ha dedicat gran part del seu treball a la fotografia com a eina educativa i posa el focus de l'exposició en el públic d'edat escolar.
La mostra es pot visitar a la Sala La Buna d'Ordino tots els dies laborables de 16 a 19 h i els festius de 10 a 13 h i de 16 a 19 h, I per i9nternet, a la pàgina www.lifeinstants.com

Parlen al vídeo: RAY VÜILSEN, AUTOR

El Pirineu avui