Els nens i nenes de primària de l'escola dels Raiers de la Pobla de Segur han participat aquest dilluns a un taller d'escultura dirigit per l'escultor Jorge Egea, amb l'objectiu de fomentar la creativitat als infants.

Al llarg del matí, Jorge Egea, ha explicat als diferents grups d'infants en què consisteix ser un escultor i els hi ha explicat les tècniques que utilitza per crear escultures. Les sessions han finalitzat amb un taller pràctic on els nens i nens han creat les seves pròpies escultures amb fang.

Segons Jorge Egea, aquest tipus d'activitats en escoles són essencials per desenvolupar la sensibilitat i apropar els infants al món de l'art.

Segons apunta l'artista Jorge Egea, en les petites poblacions on l'oferta cultura és més limitada, el fet de realitzar tallers o activitats culturals repercuteixen molt més que en grans poblacions.

L'objectiu del taller ha estat crear un primer contacte entre els infants i l'escultura.

Parlen al vídeo: JORGE EGEA, ESCULTOR

El Pirineu avui