La cerimònia de clausura del Territori Special celebrada aquest diumenga al migdia a la Seu d’Urgell ha obert el camí que ha de portar fins als Jocs Special Olympics 2018 i que acolliran, conjuntament, Andorra la Vella i la Seu. Són els primers Jocs transfronterers, que s'organitzaran amb una doble seu entre dos països, i també els primers a zona del Pirineu. Des de l'organització calculen que unes 800 persones, entre esportistes, entrenadors, voluntaris i acompanyants, han passat per Andorra la Vella i la Seu d'Urgell al llarg del cap de setmana.

Un dels moments més destacats de l'acte de clausura ha estat quan s'ha descobert el logotip pels Jocs. Tant l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, com el cònsol menor d'Andorra la Vella, Marc Pons, han assegurat que l'experiència del cap de setmana ha estat "espectacular", tant pels esportistes com pels voluntaris.

Després d’aquesta prova pilot, totes dues administracions asseguren que han pres nota de totes les millores que cal fer de cara a l'any vinent, per la festa grossa dels Jocs Special Olympics.

Parlen al vídeo: MARINA GÓMEZ, PRES. FED. CAT. ESP. PERSONES DISCAPACITAT - ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL - MARC PONS, CÒNSOL MENOR D’ANDORRA LA VELLA

El Pirineu avui