El CG Puigcerdà ha deixat escapar el partit d'aquest dissabte a casa contra el Majadahonda, un enfrontament que els ceretans han dominat fins al tercer període però que finalment ha acabat amb la derrota de l'equip de casa per 4 a 6. Al Puigcerdà, doncs, se li resisteix la primera victòria.

Ha estat un partit molt igualat, amb un hoquei força ràpid i on els porters han estat encertats. A l'inici del joc, els madrilenys han anotat el primer gol i a la segona meitat de la primera part el cerdà Pavel Ivanov ha marcat el primer gol pel Puigcerdà. Als 5 minuts de començar el segon període, Oriol Boronat ha anotat el segon i ja en la tercera part Ramon Morer ha sumat el tercer gol pels groc i negres. El 3-1 ha durat poc, ja que el Majadahonda ha marcat el seu segon gol 16 segons després i ha aprofitat el desconcert local per anotar el tercer dos minuts més tard. A la meitat del terç s'han avançat els madrilenys amb un quart gol i els cerdans han reaccionat amb un altre gol, en aquest cas de Nacho Granell. Marcador igualat 4-4 però quedava el desenllaç final. En una situació de superioritat visitant, un puck que semblava que el porter local Beliansky tenia dominat ha acabat desfent l'empat. Finalment, el Majadahonda ha transformat l'últim gol en els darrers minuts de l'enfrontament. En acabar, el marcador senyalava doncs aquest 4-6.

El bon treball del grup s'està notant al gel però no acaben d'arribar els resultats esperats. De moment el Puigcerdà segueix a la cua de la classificació provisional de la lliga amb 1 punt, per darrere del Barça i del Majadahonda que en tenen sis. Al capdamunt hi ha el Txuri Urdin amb 12 punts, seguit del Jaca amb 11.

L'equip cerdà viatjarà a la pista complicada del Jaca i el 4 de novembre rebrà a casa el FC Barcelona.

El Pirineu avui