La Seu d’Urgell acollirà dimarts que ve la tercera edició del Workshop Ocupacional on hi participaran una quinzena d’empreses de l’Alt Urgell, Cerdanya i Andorra. L’objectiu és posar-les en contacte amb les persones que busquen feina per mirar d’inserir-les laboralment. Justament per preparar aquesta trobada, aquest divendres s’han dut a terme quatre tallers on hi han assistit una seixantena de persones.

Pel que fa al grau de participació, des de l’ajuntament s’han mostrat satisfets ja que hi ha hagut, fins i tot, empreses que s’han hagut de deixar en llista d’espera. La majoria d’elles provenen d’Andorra.

Concretament, les empreses provenen de sectors econòmics com hostaleria, recepció i wellness, comerç i vendes, mecànica i electrònica, informàtica, Administració i comptabilitat i indústria. La trobada tindrà lloc al CETAP i les inscripcions de les persones que busquen feina es podran fer fins dilluns al migdia.

Parlen al vídeo: MIREIA FONT, TINENT ALCALDE PROMOCIÓ ECONÒMICA LA SEU

El Pirineu avui