El Grup de Recerca de Cerdanya, l’Arxiu Comarcal de Cerdanya i l’editorial Salòria presentaran aquest dissabte 21 d'octubre el segon número de la revista cerdana de recerca ERA, que recull les comunicacions presentades a les II Jornades d’Estudis Comarcals de Cerdanya celebrades a Bolvir el novembre de l'any passat novembre. Serà a les 19.15h a la Sala de Convencions del Museu Cerdà de Puigcerdà.

La publicació, que surt cada dos anys, recull 15 articles de temàtiques molt diverses com l’arqueologia, la història, la música o el medi natural, però que totes tenen en comú l’aportació de coneixement de la comarca. Concretament, en aquest segon número s'hi pot trobar informació sobre les les darreres novetats dels jaciments oberts al Tossal de Baltarga, al Castellot de Bolvir, les intervencions puntuals en l’Ull de Basilisc i l’església de Sant Domènec de Puigcerdà, el saqueig i destrucció de la comarca al segle XIII, la bruixeria a Cerdanya o la recuperació de l'himne de Puigcerdà.
Aquells interessats en obtenir la revista ho poden fer a les llibreries de la comarca i punts de venda habituals a un preu de 17 €.

El Pirineu avui