L'equip sènior del CG Puigcerdà està obligat a guanyar aquest dissabte a casa el SAD Majadahonda si vol abandonar la cua de la classificació provisional de la lliga espanyola i continuar amb opcions d'entrar en la copa del rei, on s'enfrontaran els quatre millors equips. Els madrilenys estan just per sobre dels ceretans, en la quarta posició amb 3 punts, mentre que l'equip de casa continua a la 5a amb només 1 punt. Per tant, en cas de victòria el Puigcerdà avançaria el Majadahonda. En el primer enfrontament contra aquest equip, els madrilenys van guanyar per 4-2 i, per tant, els groc i negres hauran de treballar molt dur per vèncer a un rival exigent.

A banda de les baixes conegudes d’Uri Paul, David Caballero i Leon Tona, són dubte els
davanters Alex Jociles i Ramon Morer per problemes físics derivats del partit de dissabte passat.
Segurament pel partit sènior també serà baixa Max Sahagun per motius personals.

Des del club, fan una crida a l'afició perquè aquest dissabte ompli les grades de la pista del poliesportiu per donar suport al seu equip en aquest partit important de la 6a jornada. L'enfrontament començarà a les 22h de la nit.

El Pirineu avui