Aquest dimecres s’ha presentat a l’Hospital Comarcal del Pallars l’ampliació del sistema de pediàtrica a les comarques del Pallars Jussà, Pallars Sobirà i Alta Ribagorça que des del 2 d’octubre ha entrat en funcionament. L’ampliació forma part del projecte assistencial de Pediatria dels Pirineus que pretén donar una atenció de qualitat, sostenible i eficient a les àrees amb dificultats per garantir la cobertura.
L’ampliació s'ha traduït amb la contractació de dues pediatres més que garanteixen donar més cobertura a les tres comarques, a més d'incrementar les hores de cobertura pediàtrica en urgències i oferir una atenció pediàtrica més propera, ja que són els mateixos pediatres els que atenen a l'atenció primària i especialitzada, treballant tots amb els protocols de l'Hospital Sant Joan de Déu.

Des de la implantació del projecte assistencial de Pediatria dels Pirineus l'any 2009 la Seu d'Urgell ha rebut diversos reconeixements del sector sanitari.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, DIRECTOR ASSISTENCIAL PEDIATRIA PIRINEUS

El Pirineu avui