A poques setmanes de començar la temporada d'esquí, les estacions tant de l'Alta com de la Baixa Cerdanya ja han anunciat la data d'obertura. Si fa uns dies l'estació de Font Romeu anunciava que obrirà portes el dissabte 2 de desembre, ara les estacions de Portè-Pimorent i dels Angles també han decidit fer pública la data d'inici de temporada. Si les condicions ho permeten, Portè obrirà el 6 de desembre, pel Pont de la Puríssima, i l'estació del Capcir ho farà el 24 de novembre, és a dir, d'aquí poc més d'un mes.

Per la seva banda, les estacions de la Baixa Cerdanya també tenen la mirada posada a aquest proper inici de temporada. La Molina té previst obrir les seves portes el 24 de novembre, com els Angles, i Masella ho farà el primer dia de novembre que les condicions meteorològiques li ho permetin.

Pel que fa a les estacions d'esquí de fons de Cerdanya, Guils-Fontanera, Lles i Aransa, encara no han comunicat data d'obertura.

Recordem que moltes de les estacions ja han posat a la venda els forfets de temporada a preus promocionals que es poden adquirir o bé a través de les seves webs o a les oficines.

El Pirineu avui