Aquesta setmana ha arrencat una nova edició d''Esport per a la Gent Gran', un programa que impulsa l'ajuntament de Puigcerdà i que té per objectiu promoure l'activitat física entre als majors de 60 anys. De dilluns a divendres i de 4 a 5h de la tarda, s'ofereix un seguit de classes dirigides al Club Poliesportiu, com ara activitats aquàtiques a la piscina, ioga, ball o gimnàstica. El programa, que es va iniciar fa més de 15 anys, també inclou un servei de transport que porta els participants des de dos punts del nucli de Puigcerdà fins al centre esportiu.

El programa té una durada d’octubre a juny i sempre ha tingut molt bona acollida, sobretot entre les veïnes de Puigcerdà i, també, de l’Alta Cerdanya. En altres edicions s'ha arribat al centenar d'inscrits.
'Esport per a la Gent Gran' Està organitzat per l’ajuntament de Puigcerdà amb el suport del Club Poliesportiu Puigcerdà i la Diputació de Girona.

Parlen al vídeo: MAR QUERA, REGIDORA ESPORTS AJUNTAMENT PUIGCERDÀ

El Pirineu avui