El col·legi de periodistes de Catalunya ha atorgat el premi al Millor Pla de Comunicació a l'Hospital de Cerdanya, que va presentar el pla sota el títol Comunicació “transfronterera”, dirigit per l'actual responsable de comunicació del centre sanitari, Cristina Ferrer. El jurat ha valorat la complexitat i dificultat de la tasca comunicativa realitzada tenint en compte que la portaveu no comptava amb cap pla estratègic sobre el qual basar l’estratègia de comunicació. L’objectiu principal del pla de comunicació, ha estat doncs, dotar d'identitat pròpia i de qualitat l'Hospital de Cerdanya, que al setembre va celebrar el tercer aniversari.

El jurat del Grup de Treball del Col·legi de Periodistes concedeix, amb una periodicitat anual, els premis Gabinets de Comunicació: Millor Pla de Comunicació, Millor Portaveu i Millor Acció Comunicativa. Aquests guardons tenen l’objectiu de reconèixer, dignificar i impulsar la tasca dels periodistes que han centrat la seva trajectòria cap als gabinets de premsa i comunicació. L'entrega de premis de la IX edició serà el pròxim 17 de novembre al Centre Cultural La Mercè de Girona.

El Pirineu avui