L’ajuntament d’Organyà recordarà la celebració del referèndum de l’1 d’octubre a la població. Ho farà amb la col·locació d’una placa al costat de la porta del local particular on es van fer les votacions, la biblioteca de ca l’Abrigader. Tot plegat s’ha aprovat en el darrer ple municipal, celebrat aquesta setmana, després que Esquerra presentés una moció per rebatejar part de la plaça de les Homilies en plaça de l’1 d’octubre. Finalment, però, s’ha optat per col·locar la placa commemorativa.

En aquest sentit, s’ha considerat que partir la plaça en dos per rebatejar-ne una part era massa complicat tècnicament.

Des de l’equip de govern també consideren que és una bona idea dur a terme una iniciativa com aquesta, per tal d’homenatjar a la gent que va fer possible el referèndum al poble.

Parlen al vídeo: SERGI PARRAMON, REGIDOR ERC ORGANYÀ - CELESTÍ VILÀ, ALCALDE D’ORGANYÀ

El Pirineu avui