Aquest dimecres a primera hora del matí han declarat les tres famílies que han presentat denúncia contra el director del col·legi Albert Vives de la Seu d’Urgell i dos professors. Recordem que els acusen d’haver instigat a la resta d’alumnes a que discriminessin als seus fills per motius polítics, arran dels fets ocorreguts l’1 d’octubre. Es dona el cas que una de les mares denunciants és agent de la Guàrdia Civil. Unes acusacions que aquesta mateixa setmana ha negat taxativament el director d’Ensenyament a Lleida, Miquel Àngel Cullerés, que ha donat a conèixer que la investigació interna oberta arran de la denúncia no ha permès constatar cap disfunció al centre. Després de prendre declaració als demandants, el jutje haurà de valorar ara si cita a declarar al director de l’escola.

El Pirineu avui