Tot i que a priori no s'esperava un gran volum de visitants, el Pont del 12 d'Octubre ha deixat xifres de fins al 90% d'ocupació a Cerdanya, en una època on tradicionalment hi ha menys afluència de turistes. Dijous el nivell d'ocupació ha fregat el 80% i divendres i dissabte han estat els dies on s'han concentrat el major nombre de reserves. Des del sector turístic i hoteler de la vall valoren molt positivament aquestes xifres i creuen que el bon temps i la gran oferta d'activitats de la comarca ha estat el que ha animat a molts a passar uns dies al Pirineu.

La majoria de visitants que han passat el Pont a Cerdanya han estat famílies amb nens i parelles sènior de Barcelona i la seva àrea metropolitana.

Ara, els hotelers tenen la mirada posada a la Fira del Cavall de Puigcerdà, un dels caps de setmana que tradicionalment aplega més volum de turistes i que enguany tindrà lloc els dies 4 i 5 de novembre.

Parlen al vídeo: MONTSE DOLCET, REGIDORA TURISME AJUNTAMENT PUIGCERDÀ

El Pirineu avui