Cerdanya tindrà ben aviat un escape room, o sala d'escapisme, una nova proposta d'oci que ha anat guanyant adeptes en els últims anys i que ja està present en moltes poblacions del territori. Es tracta d'una activitat on l'equip participant, de 2 a 6 persones, ha de sortir d'una habitació resolent enigmes, jocs i trencaclosques abans de 60 minuts.

Els seus dos socis fundadors han escollit el nou complex Únic Parc de Llívia per situar aquesta proposta i han volgut que l'activitat estigués relacionada amb l'entorn. Per això han optat per convertir l'espai en el refugi d'un caçador.

Aquesta tardor els treballs d'ambientació es concentren a l'interior de l'edifici, per tal de poder engegar pel pont de la Puríssima. Serà el primer escape room que s'obre a la comarca i el segon del Pirineu. L'objectiu dels seus impulsors és que es converteixi en una proposta atractiva per als veïns i visitants, sobretot a l'hivern quan les baixes temperatures limiten les activitats a l'aire lliure.

L'activitat està dissenyada per adults i infants. Aquest últims hauran d'anar acompanyats d'un adults si són menors de 13 anys. El preu per als grup de 2 a 4 persones serà de 60 euros en total i si s'afegeix una cinquena persona s'hi haurà de sumar 14 euros i una sisena 13 euros.

A més del restaurant, l'hípica i el nou escape room, el complex Únic Parc tindrà en un futur proper més propostes lúdiques i esportives, com ara una pista de karts ecològics, un rocòdrom d'interior o una pista d'atletisme.

Parlen al vídeo: MÀRIUS MANSILLA, COFUNDADOR CERDANYA ESCAPE ROOM - RAUL PATARRO, IMPULSOR ÚNIC PARC LLÍVIA

El Pirineu avui