Durant els primers 7 mesos del 2017 s'han registrat més de 1600 visites a l'espai jove de la comarca de l'Alta Ribagorça, les dades les han revelador un estudi elaborat pels tècnics de Joventut del Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça.

L'estudi mostra que els mesos d'hivern s'incrementa el nombre d'usuaris amb una mitjana de 20 joves diaris.

Des de l'àrea de joventut estan satisfets amb els resultats, ja que cada cop són més els joves de fora del municipi de Pont de Suert que es desplacen a l'espai jove i els grups són més nombrosos i permet als tècnics detectar les necessitats d'aquests.

Des del Consell Comarcal s'ha plantejat introduir un bus els divendres al vespre perquè els joves de fora de Pont de Suert puguin gaudir de l'espai jove.

Parlen al vídeo: ANNA SAURA, COORDINADORA OFICINA JOVE ALTA RIBAGORÇA

El Pirineu avui