Aquest migdia, Xavier Gabriel, propietari de la Bruixa d'Or, l'administració de venda de loteria líder d'Espanya, ha anunciat que marxarà de Catalunya. Ha puntualitzat que traslladarà la seu social i fiscal.

Segons Gabriel, la decisió ha estat presa després d'aguantar continus atacs i amenaces en els últims 15 dies. La difusió d'una conversa gravada sense el consentiment del Xavier Gabriel i els missatges de boicot han estat decisius perquè el propietari de la Bruixa d'Or iniciï els tràmits per marxar. Els destins més probables són Navarra o Madrid.

Gabriel afirma que la marxa de la Bruixa d'Or afectarà negativament a la comarca, ja que, com a reiterat Gabriel, gràcies a ell Sort apareix al mapa; en canvi per l'administració de venda de loteria no suposarà un canvi molt significatiu, ja que el 87% de les vendes són per internet.

Amb la Bruixa d'Or són més de 500 les empreses que des del dia 01 d'octubre han traslladat la seu fora de Catalunya, en el cas de la Bruixa d'Or, ha estat més radical traslladant la seu social i fiscal.

El Pirineu avui