El departament d’Ensenyament ha negat que hi hagi cap tipus de discriminació ni molt menys agressions al col·legi Albert Vives de la Seu d’Urgell per motius polítics. El delegat d’ensenyament a Lleida, Miquel Àngel Cullerés, ha visitat el centre després que tres famílies hagin denunciat al director i a dos professors pel presumpte assetjament que han patit els seus fills arran de l’1 d’octubre. Recordem que, almenys en un dels casos, la mare d’un dels infants és agent de la Guàrdia Civil, i considera que el seu fill ha estat discriminat per aquest motiu. Després de realitzar una investigació discreta durant els darrers dies, Ensenyament nega rotundament que s’hagi produit cap discriminació i, ni molt menys, agressions.

Cullerés també ha remarcat que els serveis territorials han ofert assessorament a les famílies demandants, però que aquestes de moment no s’hi han posat en contacte. També ha lamentat que, per iniciar la investigació dels fets se n’han hagut d’assabentar pels mitjans de comunicació.

Per tot plegat, Cullerés ha instat a les famílies demandants a que els donin el seu punt de vista i demanin ajuda o mediació de la conselleria per poder tenir "una interlocució directa". Des d’Ensenyament també han fet explícit tot el seu suport a la direcció del centre i a la junta de l’AMPA.

Parlen al vídeo: MIQUEL ÀNGEL CULLERÉS, DELEGAT ENSENYAMENT LLEIDA

El Pirineu avui