L'ajuntament de Puigcerdà repartirà aquest curs un total de 31.500 euros en ajuts per a llibres de text i material escolar a les famílies que tinguin els seus fills escolaritzats i empadronats al municipi. Com en anys anteriors, el consistori lliura un xec de 30 euros per infant i curs, sempre i quan no hi hagi deutes pendents amb el centre educatiu derivats de l’adquisició de material escolar o de la participació en les activitats. En aquest cas, l’Ajuntament lliura l’import de la subvenció directament al centre educatiu.

Aquesta setmana és el torn dels alumnes d'Educació Primària i al gener es repartiran els ajuts als alumnes d'Educació Infantil, Secundària, Batxillerat, Cicles Formatius, Programes de Formació i Inserció i la UEC.

Des d'aquest dilluns i fins dimecres a la sala de plens de l'ajuntament es repartiran 12.000 euros en ajuts que beneficiaran uns 400 alumnes de Primària.

A banda d'aquesta ajuda a les famílies per costejar el material escolar, l'equip de govern manté altres subvencions en l'àmbit educatiu, com ara els ajuts als nens i nenes de la llar d'infants municipal i a les Ampes, a més de les que es destinen a les activitats escolars, com ara piscina o Setmana Blanca. EL total d'aquestes subvencions supera els 50.000 euros.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ

El Pirineu avui