La producció agroaliementària ha de ser el motor que permeti fixar el màxim de població a l’Alt Pirineu. Així ho ha indicat la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, que aquest cap de setmana ha inaugurat la Fira de Sant Ermengol de la Seu d’Urgell. Serret ha remarcat la importància de lluitar contra el despoblament en zones rurals i, en aquest sentit, ha assegurat que la Generalitat treballa per aturar el fenomen.

També en el marc de la Fira de Sant Ermengol, el diputat d’En Comú Podem al Congrés dels Diputats, Jaume Moya, ha remarcat la importància de promocionar aquesta producció agroalimentària per falcar a la població a l’Alt Pirineu.

En aquest sentit, les autoritats han destacat la importància que fires com les de la Seu, Puigcerdà, Salàs o Organyà mantinguin la vitalitat.

Parlen al vídeo: MERITXELL SERRET, CONSELLERA D’AGRICULTURA - JAUME MOYA, DIPUTAT EN COMÚ PODEM AL CONGRÉS

El Pirineu avui