El Club Gel Puigcerdà ha perdut aquest dissabte a casa per 0 a 8 contra el Txuri Urdin, l'actual líder invicte de la lliga i vigent campió. Els de Barnola no han pogut fer res contra un rival que des dels primers minuts ja ha mostrat la seva superioritat en molts aspectes del joc.

El primer terç ha començat amb un Txuri Urdin asfixiant la sortida de zona de l'equip local i posant a prova al porter del Puigcerdà, que s'ha hagut de multiplicar per evitar les envestides dels visitants. A pocs minuts de l'inici, els bascos ja s'han posat per davant del marcador i poc abans de finalitzar el període han anotat el segon. Tot i els nombrosos moments de superioritat dels que han disposat, els ceretans no han pogut batre el porter visitant. En el segon terç els blancs i blaus han anotat quatre gols més i en la tercera part han sentenciat el partit sumant-se dos més.

El Puigcerdà es manté en la cinquena posició de la classificació provisional de la lliga amb 1 punt, per darrere del Majadahonda, que en té 3. El podi provisional l'ocupa el Txuri Urdin, amb 12 punts, el Jaca amb 8 i el Barça amb 6. El proper cap de setmana s'iniciarà la segona volta de partits, on el Puigcerdà s'enfrontarà al Majadahonda.

Abans del partit de dissabte, el Club Gel Puigcerdà ha aprofitat per presentar e centenar de jugadors que té aquesta temporada,des de l'escola fins a l'equip sènior. També s'ha presentat la nova equipació.

El Pirineu avui