Una cinquantena de joves del Pallars Jussà han participat, aquest divendres, a la jornada “Arrela't al Pallars Jussà. Joves, Talent i Desenvolupament” organitzada per l'Oficina Jove del Pallars Jussà, juntament amb el consorci Leader Pirineu Occidental, en el marc del programa ODISSEU.

La jornada s'ha adreçat als joves de la comarca per incentivar el seu retorn mitjançant l'emprenedoria. El certament ha comptat amb la participació de quatre emprenedors que han desenvolupat el seu projecte empresarial al Pallars Jussà per mostrar als joves que les comarques d'alta muntanya són una terra d'oportunitats.

Els joves també han participat en un taller-concurs d'emprenedoria en el que se'ls proposava idear una idea de negoci original aprofitant els recursos i les oportunitats de la comarca. El projecte guanyador ha centrat el negoci en el turisme sostenible, creant un “ecobus” que permet desplaçar-se per la comarca.

La jornada va finalitzar amb un tast de productes pallaresos amb l'objectiu de crear caliu entre els assistents.

En les properes setmanes s'ha organitzat una segona jornada per als joves de la comarca de l'Alt Urgell.

Parlen al vídeo: CARME FARRÉ, TÈCNIC OFICINA JOVE PALLARS JUSSÀ

El Pirineu avui