A finals del 2016, l'ajuntament de Puigcerdà va anunciar que havia arribat a un acord amb la Generalitat per tal de traslladar la seu del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) a l'antic edifici del Centre d’Acollida Turística (CAT). Doncs bé el consistori ha formalitzat recentment la cessió de l'espai per tal que el trasllat pugui fer-se el més aviat possible. D'aquesta manera el departament disposarà d’unes noves oficines, adaptades a qualsevol persona i amb un ampli entorn per aparcar els vehicles.

Abans d'efectuar-se el trasllat, el consistori puigcerdanenc endegarà en els propers mesos els treballs de condicionament de l'espai, el cost dels quals serà d'uns 70.000 euros. L'equip de govern espera que el trasllat del DARP a les noves dependències es faci la propera primavera.

L’ajuntament va tancar el CAT després que la Generalitat decidís finalitzar els convenis amb els municipis que tenien aquest tipus d’equipaments, argumentant que no eren viables econòmicament. A més, l’equip de govern local veia innecessari mantenir tres oficines de turisme al municipi.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ

El Pirineu avui