La pista de gel de Puigcerdà serà l'escenari aquest dissabte a la nit d'un enfrontament gens fàcil. El Club Gel Puigcerdà es veurà les cares amb l'actual líder invicte de la lliga i màxim favorit als títols, el Txuri-Urdin, que també és el vigent campió de la competició. Un equip molt potent i equilibrat en totes les seves línies que compta amb un bon gruix de jugadors nacionals de primer nivell i amb dos eslovacs i un txec que completen un equip molt potent.

Els grocs i negres encaren el partit sense cap pressió i amb les ganes de fer un bon paper. A més serà un bon test per encarar les properes setmanes, on s'enfrontaran amb equips que són rivals directes per entrar a playoff. Els locals comptaran finalment amb el davanter de Font Romeu, Pierre Meynier. No podran jugar, però, els lesionats Oriol Paul, David Caballero i Dani Almendros i el segon porter David Ros. La resta de la plantilla estarà en plenes condicions per afrontar aquest partit complicat.

Abans del partit, que començarà a les 22h, es farà la presentació de totes les categories del club que a més estrenarà nova equipació per a tots els equips.

El Pirineu avui