A poques setmanes de començar la temporada d'hivern, les estacions de la comarca ja han posat a la venda els forfets de temporada. La Molina seguint la mateixa política de l’any passat ja que Ferrocarrils reedita els forfets per territoris. Un d'ells és el forfet de La Molina & Grup FGC, vàlid per a esquiar tota la temporada a les sis estacions del Grup FGC. El preu de sortida en promoció, que es mantindrà fins l'1 de desembre, és de 494€ i s’amortitza en 13 dies d’esquí.

La Molina també manté la divisió en franges d’edat per als forfets per tal d’adaptar-los a les necessitats concretes dels esquiadors. Enguany, la franja “júnior” engloba dels 17 als 25 anys i la dels infants va dels 7 als 16 anys.
Pel que fa a l'estació de Masella, també ha posat a la venda els abonaments que es poden comprar en línia a la web de l'estació i a les oficines d'atenció a l'esquiador. El preu per un forfet de temporada d'adult és de 555 euros i 275 euros l'abonament per esquiar només els dies feiners. El preu del forfet de temporada per esquiar de nit és de 60 euros.
Guils Fontanera posa a la venda aquest dissabte els abonaments amb descomptes del 20% en relació al seu preu habitual. Aquesta promoció està vigent fins el 19 de novembre. El preu adult, en promoció, és de 96 euros, mentre que els infants i els sèniors (de més de 65 anys), és de 48 euros. Els preus d’aquesta temporada 17/18 són els mateixos d’aquestes últimes temporades.
De moment i a l'espera de les primeres nevades, només l'estació de Font Romeu ha posat data d'obertura. Serà el dissabte 2 de desembre.

El Pirineu avui