Desenes de persones s’han aplegat aquest dimarts a la tarda a la plaça dels Oms de la Seu d’Urgell per seguir la compareixença del president Carles Puigdemont al Parlament. L’acte ha estat organitzat per les entitats sobiranistes amb el suport del Comitè de Defensa del Referèndum, Esquerra i la CUP. Els assistents han rebut amb aplaudiments bona part del discurs de Puigdemont i, especialment, el moment en què ha proclamat la independència. Tot i això, els ànims s’han refredat quan ha proposat la seva suspensió temporal per afavorir el diàleg. Tot i això, des de les entitats han remarcat que l’activitat organitzada a la Seu ha estat positiva perquè ham permès mantenir la mobilització de la gent al carrer.

L’acte organitzat a la plaça dels Oms ha comptat també amb barres amb menjar i cervesa artesana.

Parlen al vídeo: NÚRIA OLIVA, PRESIDENTA ÒMNIUM CULTURAL ALT URGELL

El Pirineu avui