En Consell Comarcal del Pallars Jussà ha aprovat, en l'últim ple, l'adhesió al manifest que s'ha facilitat des del Consell Comarcal del Pla d'Urgell en relació als micro talls i als talls prolongats de llum. En el cas del Pallars Jussà durant la forta nevada del passat mes de març, molts municipis i petites poblacions van tenir afectacions greus, arribant a patir talls de llum de fins a quatre dies de durada.

Un altre dels punts importants del ple ha sigut l'adhesió a un manifest on es denuncien les carreges i la repressió policial que va viure Catalunya durant les votacions de l'01 d'Octubre.

En el ple s'ha donat a conèixer la renúncia del conseller comarcal Marc Peró. La renuncia, forma part d'un acord de partit pactat a principis de legislatura. L'acord consisteix en un canvi de càrrec, a mitja legislatura el regidor de Sant Esteve de la Sarga, Ivan Castells, adopta el càrrec de Marc Peró, regidor de la Torre de Capdella.

Parlen al vídeo: CONSTANTÍ ARANDA, PRESIDENT CONSELL COMARCAL PALLARS JUSSÀ

El Pirineu avui