Els estudiants de Batxillerat de l'INS Pere Borrell de Puigcerdà han participat aquest dimecres en una xerrada impulsada per la Fundació Abertis sobre la importància de mantenir conductes responsables en la conducció de vehicles. Amb el títol 'Tenemos que repetir', es pretén conscienciar els joves sobre els riscos que suposa consumir alcohol i drogues abans d'agafar el cotxe. A més, els nois i noies també han pogut escoltar a una persona que va patir un accident de trànsit.

Agents de la Policia Local de Puigcerdà també han participat en aquesta iniciativa. La Fundació Abertis ha iniciat aquest projecte a Puigcerdà i properament oferirà la mateixa xerrada en altres punts del territori, com ara Girona o Vilanova i la Geltrú.

Parlen al vídeo: SEBAS LORENTE, FUNDACIÓ ABERTIS

El Pirineu avui