La Seu d’Urgell acollirà del 3 al 5 de novembre la segona edició del Festival del Joc del Pirineu. Així s’ha donat a conèixer aquest dimecres al matí en roda de premsa a l’ajuntament urgellenc. L’objectiu d’aquest esdeveniment és utilitzar el joc com a paraigua per tal de dur a terme un seguit d’activitats lúdiques i culturals en diversos espais de la ciutat. Un d’ells és la sala Sant Domènec, que es convertirà en una gran ludoteca, mentre que a l’Espai Ermengol hi haurà jocs de caire històric.

A més, també es farà un taller a l’hospital sobre la utilització del joc en l’àmbit sanitari i una xerrada sobre el joc a la Seu en l’època medieval. Des de l’ajuntament de la Seu, mentrestant, han celebrat que el festival es pugui celebrar per segon cop.

Les escoels de la Seu, a més, disposaran d’un dia especial per a elles en aquest festival. L’any passat el certamen va comptar amb la participació d’unes 2.500 persones, una xifra molt alta que es s’intentarà igualar enguany.

Parlen al vídeo: XAVI SOCÍAS, DIRECTOR DEL FESTIVAL - MIREIA FONT, TINENT ALCALDE PROMOCIÓ ECONÒMICA

El Pirineu avui