Una trentena de cerdans s'han desplaçat aquest dimarts a Barcelona per donar suport al Govern i al President Puigdemont durant la compareixença d'aquesta tarda al Parlament. A quarts de dues del migdia s'han trobat a la plaça de l'estació de Puigcerdà des d'on s'han distribuït en els diferents cotxes particulars per tal d'arribar a Barcelona a primera hora de la tarda. Alguns, però, ja havien sortit durant el matí. Des de l'ANC Cerdanya han explicat que fa anys que treballen per aquest dia i que per això avui havien d'estar al costat del Govern.

Tot i que en un principi s'havia pensat en organitzar un autobús, finalment s'ha optat per desplaçar-se en cotxes particulars al no saber l'hora que finalitzarà la intervenció del president Puigdemont.

Una vegada a Barcelona, els cerdans s'han afegit a la resta de ciutadans que han decidit donar suport al Govern català.

A banda de Cerdanya, veïns d'altres comarques pirinenques també s'han desplaçat fins a la capital catalana.

Parlen al vídeo: JOSEP RIBOT, PORTAVEU ANC CERDANYA

El Pirineu avui