Aquest curs escolar, l'ajuntament de Puigcerdà invertirà 52.000 euros en la millora de les instal·lacions dels centres educatius del municipi. Concretament les actuacions que ja s'han portat a terme han estat la renovació del sistema elèctric i de calefacció a la llar d'infants, la instal·lació d'una nova zona d'esbarjo a l'escola Alfons I i la col·locació d'una nova tanca perimetral a l'escola Llums del Nord, a més de traslladar la UEC a l'antic edifici dels mestres situat a la plaça del Call. Des del consistori han remarcat la importància d'anar millorant aquests equipaments cada curs.

A banda d'aquestes actuacions de millora, durant el curs escolar se'n faran d'altres com ara finalitzar els treballs al pati de l'escola Alfons I i pintar tant aquest centre com la llar d'infants municipal.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ

El Pirineu avui